Stranica EU, NATO i Hrvatska sadrži potresne fotografije žrtava rata koje mogu na vas djelovati uznemirujuće. Ako ste maloljetni ili niste spremni vidjeti takve fotografije, molimo kliknite NE, kako biste se vratili na naslovnu stranicu. Ako ste punoljetni i želite pristupiti stranici EU, NATO i Hrvatska, kliknite DA.Napomena Redakcije:

Redakcija portala Europska unija i velika nevolja koja dolazi smatra da bi svaka punoljetna osoba trebala vidjeti stranicu koja slijedi. Iako su fotografije, a djelomice i tekst koji objavljujemo doista šokantni, ipak to je svijet u kojem živimo i ne možemo sami sebe štedjeti od svakoga njegovog užasa.

Uz to, treba imati na umu da se ne radi o događajima koji bi bili daleki našoj stvarnosti. Upravo suprotno. Naša zemlja sudjeluje u radu i djelovanju (pa tako i u zločinima) militarističke organizacije NATO od koje čak dobija i pohvale za svoju slugansku ulogu u ostvarenju mračnih ciljeva korporatističke elite koja iza nje stoji.

Mišljenja smo da je potrebno sagledati dubinu zločina koji ostaje kao rezultat djelovanja NATO-a i koji se svakim danom sve više produbljuje. Tek kad se ima u vidu i taj element, može se na ispravan način cijeniti odgovornost hrvatske oligarhije koja je našu Hrvatsku, pod krinkom povećanja sigurnosti, podložila utjecaju ove krvave alijanse bez da nas je pitala želimo li to uopće. 

Iako Sjevernoatlantski savez djeluje pod neupitnim krvavim mesarskim vodstvom Sjedinjenih Američkih Država, treba svakako imati u vidu i činjenicu da u njegovu djelovanju značajnu ulogu imaju upravo zemlje članice Europske unije.

............................................................................................................................................... 


Europska unija i velika nevolja koja dolazi, 2011. 

This free website was made using Yola.

No HTML skills required. Build your website in minutes.

Go to www.yola.com and sign up today!

Make a free website with Yola